ROTI CENTER ROKKEVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2507 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Center Rokkeveen. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 20:17 De roti is echt super
11 apr 2024 om 9:54 Lekker gegeten al vind ik wel dat de prijzen erg hoog zijn geworden voor het beetje dat je krijgt
9 apr 2024 om 19:33 Heerlijk gegeten! Goed op smaak
6 apr 2024 om 23:30 Was heerlijk weer!!
4 apr 2024 om 1:21 Roti plaat was kei hard. Geen tjauwmin meer om 19.00 uur. Dan bami, was zeer melig. Meer idee dat ik spaghetti zat te eten. Kip zonder jus. Nee voor ons geen tweede keer meer. Hoeveelheid van de portie is ook klein.
2 apr 2024 om 21:41 Tempe kecap te lang opgewarmd in de magnetron was één harde brok.Kousenband en aardappels smakeloos.Pom smaakt absoluut niet naar pom.Duidelijk geen passie en liefde in het eten.Eten zo in de prullenbak.Conclusie zonde van je euro's. Geen aanrader !
30 mrt 2024 om 19:29 Het was heerlijk alleen er waren 2 dingen niet geleverd maar toen ik gelijk belde werd het als nog binnen 30 minuten geleverd. Helemaal top.
29 mrt 2024 om 20:31 Goed en correcte bezorger en snelle bezorging
22 mrt 2024 om 22:18 Heerlijke Roti! Goed warm, vers en gewoon top!!
15 mrt 2024 om 7:40 Super lekker eten, goed warm.
13 mrt 2024 om 20:33 Netjes op tijd geleverd en ..... Heerlijk!
12 mrt 2024 om 19:21 Belachelijk weinig! Had een vega roti kerrie besteld voor meer dan €17,-. 2 eieren in het ene helft vh bakje, een paar aardappelen met 10 stukjes kousenband in de andere helft vh bakje. De pittige sambal was zuur en weinig smaak aan het gerecht